Вход | Регистрация

Нападение над барман в центъра на Шумен

23-годишният мъж нападнал няколко минувачи и псувал Васил Левски

Нападение над барман в центъра на Шумен

Шуменската районна прокуратура повдигна две обвинения срещу 23-годишния Янаки.А., който рани барман на центъра на Шумен, съобщиха от държавното обвиние.

Освен, че причинил лека телесна повреда на повече от едно лице той извършил непристойни действия като псувал всички наред, както и Апостола на свободата Васил Левски. Инцидентът стана на 12 април по обяд. Криминално проявеният младеж се приближил до бармана на шуменско заведение, който в този момент разтоварвал стока със свои колеги.

Предизвикал вербален конфликт, стигнало се до физическо стълкновение, в разгара на което, деецът извадил нож. Нанесъл порезна рана в областта на подбедрицата на 38 годишния барман – Павел Г. След това побягнал в посока към Старата поликлиника. Вече на няколкостотин метра от мястото на заведението, пред което намушкал пострадалия, вървейки по улиците, рецидивистът започнал да псува, да отправя обиди към Апостола на свободата Васил Левски, както и нанесъл юмручни удари на двама случайни минувачи.

Деянията му били преустановени със задържането му от органите на реда.

След повдигане на обвинението, Шуменската районна прокуратура е внесла искане за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стажа", спрямо 23-годишния извършител. Районният съд в Шумен е уважил внесеното искане и на рецидивистът е наложена най – тежката мярка за неотклонение. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар