Вход | Регистрация

Още не е идентифицирано тялото, изхвърлено от морето край Тюленово на 14 януари

Още не е идентифицирано тялото, изхвърлено от морето край Тюленово на 14 януари

Засега няма информация за самоличността на тялото, което изхвърли морето край Тюленово, съобщи за Дарик говорителят на Областната дирекция на МВР Стоян Стоянов. Трупът е в Съдебна медицина, но още не е идентифициран.

По информация на кмета на Шабла Мариян Жечев, трупът изплува на 14 януари сутринта край лодкостоянката в Тюленово. Екип на Гранична полиция е бил на място, заведено е следствие от РУ на МВР - Шабла за установяване самоличността на удавения.

Все още не е ясно дали трупът е на някой от изчезналите преди около месец рибари от Дуранкулак. 49-годишният Коста Мянков и 29-годишният Галин Тодоров от Дуранкулак са в неизвестност от 19 декември, когато излезли в морето на риболов. В издирването им се включиха от Военноморските сили, местни рибари, доброволци от Шабла, Дуранкулак и Тюленово.
Лодката на двамата изчезнали рибари бе открита на 26 декември, на 2,5 км от брега, източно от Дуранкулак, оплетена в мрежи на 15 метра дълбочина. До плавателния съд бе намерен откъснат двигателят му.

източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар