Вход | Регистрация

Побой в дискотека в Полски Тръмбеш

Побой в дискотека в Полски Тръмбеш
Снимка: sxc.hu

Бой в дискотека  в Полски Тръмбеш изпрати трима великотърновци в ареста. Около 03:10 снощи в полицейското управление е получен сигнал за възникнал скандал в нощния клуб. На място са изпратени полицейски екипи.

Те са установили присъствието в заведението на 35-годишният Е. Й. (Емо Черния), известен на полицията, с множество криминални регистрации, предимно за причиняване на телесни повреди по хулигански подбуди и една присъда за същото дяние – глоба в размер на 500 лв., 30-годишният М. П. и 36-годишнят Д. Д., също известен на полицията и осъждан за неизпълнение на полицейско разпореждане.

Тримата отишли в заведението солидно почерпени и започнали юмручна разправа с управителя, с когото Черния имал неуредени взаимоотношения, пострадал е и бармана на заведението. Побойниците са задържани за срок до 24 часа. Няма сериозно пострадали.

Преди около месец по време на мотосъбора в П. Тръмбеш Емо Черния отново се озова в полицейските хроники. Тогава той влезе в юмручна разправа с организатора на събора. По този случай той бе привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и му бе наложена мярка за неотклонение «подписка».

___________________________________________________________________________________


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар