Вход | Регистрация

Подаръкът за Св. Валентин трябва да е поднесен с любов и вкус

Подаръкът за  Св. Валентин  трябва да е поднесен с любов и вкус
Снимка: sxc.hu

Колкото повече наближава сакралната дата за влюбените – 14 февруари, толкова по-трескаво се задават въпросите: Какво да му/й купя? С какво да го/я изненадам приятно? Как да бъда оригинален/а, за да я/го впечатля?

Желанието да доставим радост и удоволствие на близкия на сърцето ни човек, да потънем в блесналите му от влюбеност щастливи очи, ни прави изключително изобретателни в избора на подарък.

"Върховна и оценена ще бъда насладата от някой оригинален  подарък. А като такъв все повече в последните години стават SPA-процедурите, което подчератава вкус и изисканост. Когато и двамата влюбени пък се възползват заедно от такъв релакс, празникът става още по-чувствен и споделен.", предлага вариант Петя Генова, управител на един от шикозните SPA-центрове във Велико Търново.

Всички услуги и терапии, които предоставя нейният център, могат да бъдат предплатени като ваучер за подарък по повод специалния празник или като лично отношение, което двама души  искат да изразят.

Любовни сувенири, сърца, плюшена играчка, папируси, кошници, кутии, романтични вечери са разнообразните подаръци, с които влюбените засвидетелстват чувствата си един към друг.

Оригинални подаръци могат да бъдат екскурзия, бельо, колие със сърце, гравиран пръстен. 

Ако купуването на подарък за този ден обаче го приемате като бреме, с оглед на финансовата страна, то вие предварително предрешавате очаквания красив финал на този празник.

1187782

Ето няколко съвета и идеи как да зарадвате любимия човек (важи и за двата пола):

Важно е отношението и настройката ви към празника – ако подхождате към него като към досадно задължение, няма да му се насладите пълноценно. Отпуснете се и дайте всичко от себе си, за да бъде денят различен и оригинален – все пак вие познавате човека до себе си най-добре.

Записвайте си – при общуване с любимия, няма как да не научите за неговите желания – запишете си ги, те ще ви помогнат при избора на подарък за Св. Валентин и може да ви дадат решение как да организирате празника, за да остане незабравим и за двамата.

Опознайте се – ако живеете заедно, поставяйте всеки ден в красива кутия желанията си, написани на листчета в два цвята и навити на рула. Така по всяко време другият може да посегне и да сбъдне някое желание не само на празник. Поддържайте огъня на чувствата си непрекъснато, така кулминацията на празник като Деня на влюбените ще е несравнима!

По възможност винаги подарявайте кралицата на цветята – една или цял букет от бели, червени, розови или други цветове рози могат да събудят романтични идеи.

И, скъпи читатели и мили влюбени, не забравяйте, че финалът на такъв празник трябва да е бъде само един – ЛЮБОВ! Страстна и всеотдайна…

<< Sever.bg във Facebook >>

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар