Вход | Регистрация

Работи се интензивно по възстановяването на уличната мрежа

Ремонтът на 3 улици остава за 2016 г.

Работи се интензивно по възстановяването на уличната мрежа
Община Троян

Продължава възстановяването на уличната мрежа в Троян, което е част от дейностите по проект "Изпълнение на втори етап на интегриран проект за водния цикъл на град Троян", съобщават от Общината.

Към момента са обхванати всички 17 обекта, за които е планиран ремонт през 2015 г. Дейностите по тях възлизат на 504 836 лв.

С тях се извършва ремонт по улиците: "Македония", "Дъскотина", част от ул. "Радецки" (от кръстовището с ул. "Бочо Донев" до кръстовището с ул. "Симеон Велики"), ул. "Здравец", ул. "Проф. Шипковенски" (от ул. "Радецки" до ул. "Стефан Караджа), ул. "Минко Марковски".

Вече са обновени тротоарите на ул. "Незабравка" (в участъка от ул. "Кирил и Методий" до ул. "Радецки"), извършено е проектиране за реконструкция на ул. "Любен Каравелов", включваща пътното платно и тротоарите. Завършен е ремонтът и на ул. "Спас Бояджиев" II етап.

През ноември завършиха ремонтите по улиците "проф. Шипковенски", "Здравец" и "Минко Марковски", на обща стойност 273 694,79 лв. Положената асфалтова настилка е 754 м. обща дължина, изградени са бордюри и тротоари.

Ремонт на 135-метровата отсечка на ул. "Проф. Шипковенски" извърши софийската фирма "Пътприбор" ООД. Той е на стойност 44 580,18 лв. Микра – КМ" ЕООД, гр. Ботевград, извърши ремонтите на ул. "Здравец" и ул. "Минко Марковски" за малко над 229 хил.лв.

През следващата календарна година ще бъдат извършени ремонти по ул. "Бочо Донев", ул. "Стефан Караджа" и ул. "Сеновоза" като част от Програмата за поетапно възстановяване на уличната мрежа.

 << Sever.bg във Facebook »



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар