Вход | Регистрация

Розата на Цвети вече е у нас

Розата на Цвети вече е у нас
Снимка: sxc.hu

Из цяла България вече може да се намери розата, кръстена на Цвети, момичето което почина след кома, изпаднало след зверска катастрофа през май край Луковит. 

"Цветелина Романтика" е марка на френски производител. Розата е храстова, непрекъснато цъфтяща, със силен аромат и е подходяща за нашите условия и климат в България.

"На фона на мъката и опустошението в душите ни ще се роди уникално малиново-червено сияние в толкова  градини. Красотата на розата ще напомня за любовта на Цвети и Влади, за безсмислената смърт на децата, загинали на пети май 2014 г. край град Луковит - Владислав Горанов, Николай Менков и Цветелина Таслакова, ще прогонва забравата и безразличието.

Към младите ни приятели- приятелите на нашите деца, които са обезверени и покрусени от станалото и ставащото: Мили деца, отгледайте розата на Цвети, погрижете се за нея, а през пролетта се зарадвайте на прекрасните й цветове. Нека всеки поглед към розата ви напомня не само за изгубените ви любими хора, но и за това, че любовта е вечна, че за вас не всичко е изгубено, че вече всичко е във ваши ръце", пишат почернените родители от Плевен в сайта Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван.

Те молят, онези стотици хора, които ще си закупят и засадят от розите, през следващата година да им изпратят снимки на своите "Цветелини". 

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар