Вход | Регистрация

Фенклуб направи дарение на детска градина

Фенклуб направи дарение на детска градина
се

Фенове от Великотърновския фенклуб на ”Манчестър Юнайтед” подариха на малчуганите от ЦДГ”Надежда” в гр.Килифарево играчки за спортни и занимателни игри и голямо красиво баскетболно табло, монтирано в двора на детското заведение.

Таблото е с емблемата на "Манчестър Юнайтед” и с надпис "За щастливи детски игри”. С емблемата на отбора беше украсена и вкусна торта. На събитието присъстваха кметът на Килифарево Димитър Събев, родители и приятели на детското заведение.

Всички разгледаха с интерес оформения кът с детски рисунки на футболна тема и с материали за клуба. Децата демонстрираха състезателни умения в спортни игри и поздравиха гостите с песни.

Екипът на ЦДГ”Надежда” благодари на дарителите за благородния жест и изрази надежда за още последователи на доброрто дело.

Игрите и спортните занимания благоприятстват правилното детско развитие и осигуряват желания емоционален ефект. А за нормалните детски игри е необходима добра база, с достатъчно уреди и пособия и обезопасени детски площадки, за които възрастните трябва да се погрижат, отчетоха всички.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар