Вход | Регистрация

Освещават сектор „В“ преди мача със „Судува“

Освещават сектор „В“ преди мача със „Судува“

Новият супермодерен сектор "В" на стадион "Лудогорец Арена" ще бъде открит официално час преди началото на първия плейоф от Лига Европа срещу Судува в четвъртък (17 август) – съобщава клубният сайт. Уникалното съоръжение, което бе построено за четири месеца, ще приеме в пълния си капацитет с всички удобства феновете, които ще подкрепят шампиона в сблъсъка с литовския тим. 
Церемонията по прерязването на лентата е предвидена в 20,40 ч., като нейното освещаване ще бъде направено от Отец Георги от храм "Св. Николай Чудотворец". В откриването на трибуната участие ще вземат ръководители на ПФК Лудогорец, както и представители на местната власт.
Новият сектор "В" разполага с 3541 седящи места със седалки като на "Алианц Арена" в Мюнхен. По-голямата част от тях са покрити с козирка. За комфорта на зрителите е обособена кетеринг зона в променадата на трибуната, луксозни санитарни възли и стая за първа помощ. Изграден е и луксозен ВИП лондж от най-висока категория за 120 гости. Достъпът до местата на сектор "В" ще става през турникети, които допълнително увеличават сигурността на "Лудогорец Арена".
Новият сектор "В" е поредната част от мащабната инвестиционна програма на ПФК Лудогорец по изграждане на нов, супермодерен стадион от категория 4. Тя стартира с построяването на трибуна "Моци" през 2015 г. - припомнят от клуба. 

източник: dariknews.bg 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар