Вход | Регистрация

Петър Чобанов води листа на ДПС на две места

Петър Чобанов води листа на ДПС на две места
Снимка: Север.бг

И ДПС обяви официално листите си!

Средната възраст на кандидатите за депутати, които попадат в избираемите места в листите на ДПС е 40 години, като Лютви Местан очаква партията да получи над 400 хиляди гласа на вота през октомври, информира БНР.

Сред водачите в София попадат професор Мариана Георгиева, която е водач на листата в 23-ти многомандатен избирателен район. В 24-и МИР водач е Симеон Симеонов, а в 26-и избирателен район, водач е Емил Иванов. Бившият министър на финансите Петър Чобанов ще води листите на ДПС в два многомандатни избирателни района, в Монтана и в 25-ти МИР в София.

Делян Пеевски е водач на две места - в Стара Загора и Пазарджик. В Благоевград листата се води от Алиосман Имамов, в Бургас от Хюсеин Хафъзов, във Варна от Йордан Цонев, във Велико Търново от Камен Костадинов.

Лидерът на ДПС Лютви Местан е водач в Кърджали и в Хасково.

На всяка цена след изборите, политическите партии, които влязат в парламента, трябва да се стремят да направят стабилно правителство и да осигурят стабилност в страната, коментира лидерът на ДПС Лютви Местан. Той  допълни, че стремежът да се върви отново на избори незабавно, би бил неуважение към волята на суверена.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар