Вход | Регистрация
Плевен 21°C

Дарихте и помогнахте!

Поредният паричен превод бе направен за Клиниката по анестезиология и интензивно лечение в Плевен.

Той е за закупуване на легла, монитори и медицинска апаратура и е на обща стойност 33 000 лева. Средствата са събрани от дарителската кампания, организирана от групата "Справедливост за Влади, Ники, Цвети и Иван”.

Общо събраните пари от началото на кампанията до момента са 105 068. 69 лева. След извършения последен превод по сметката има  212. 69 лева, информират от сдружението.

Със събраните средства са закупени 11  легла, 11  монитори, бронхоскоп, 8 перфузори, ЕКГ апарат, трансдусер за коремни органи, принтер за ултразвуков апарат.

"Започнахме с надеждата, че ще успеем да съберем средства поне за два- три комплекта реанимационни легла и монитори. Започнахме, провокирани от желанието на хората да даряват пари на нас- родителите на загиналите деца. Решихме, че пари за нас не желаем, а в тяхна памет следва да направим макар и малък опит да спасим повече човешки животи. Три месеца по- късно ние родителите на Владислав Горанов, Цветелина Таслакова и Николай Менков  се чувстваме не само горди от стореното, но и обнадеждени, че все пак справедливост ще има.

С действията си, вие приятели ни доказахте, че това е възможно. Благодарим на хилядите, които се включиха в кампанията и ни подкрепиха!", пишат на сайта си от групата.

Благотворителната им кампания ще продължи до 29 август.

Споделете вашата новина с нас, пишете ни във Фейсбук: << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар