Вход | Регистрация
Плевен 21°C

The Prodigy в България

Шоуто ще бъде излъчено само на 31 март от 20 часа във всички кина "Арена"

The Prodigy в България
Повече за:

На 31 март групата ще свири отново в България, но от големия екран. Концертен филм ще бъде прожектиран едновременно в кината по целия свят. Шоуто може да бъде гледано у нас в София, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново и Плевен.

Лентата World's on Fire ("Светът гори”) е заснета по време на фестивал, организиран от The Prodigy през юли 2010 г. на стадион Milton Keynes Bowl, чийто капацитет е 65 000 души, във Великобритания. Там са свирили също AC/DC, Black Sabbath, Еминем, Linkin Park, Queen, както и много други световноизвестни изпълнители.

Концертът на The Prodigy на този стадион е най-мащабният в историята на групата. Заснет е с 20 камери за широк екран и е със специално разработен съраунд звук. Режисьорът на уникалния шедьовър е носител на наградата на MTV за най-добър концертен филм.

В България шоуто ще бъде излъчено само на 31 март от 20 часа във всички кина "Арена". Филмът включва неизлъчвано до сега кадри от Бразилия, избрани моменти зад кулисите и изпълнения на парчета като Firestarter, Breathe, Invaders Must Die, Out of Space и Omen.



Източник: Новинар
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар