Вход | Регистрация
Плевен 21°C

Звездите подсказват кой път да хванете

Каквото са ви намислили Звездите, само вие можете да си го намислите!

Звездите подсказват кой път да хванете
olgagromova.com

Искате или не, животът си върви по предначертан път. Вижте подсказките на Звездите за неравностите по него...

 

Овен - Някой ви е подготвил страхотна изненада! Дано да се зарадвате, че каквито сте капризни напоследък, не може да ви се угоди.

Телец – Струва ви се невъзможно да свършите нещо смислено днес. Опитайте се да насочите енергията си към една конкретна дейност, иначе ще изстрадате едно разслояване на личността.

Близнаци – Чувствате се неспокойни заради предстоящо събитие. Звездите обаче са на мнение, че няма за какво да се притеснявате. Каквото сте си надробили, това ще сърбате!

Рак – Искате всичко да ви се получава с малко усилия. За съжаление светът е устроен другояче. Днес ще трябва доста да се потрудите, но все пак ще постигнете целта си.

Лъв – Не оставяйте днешната работа за утре, защото ще стане двойна. Вечерта ще почувствате истинска наслада от добре свършената работа, че и награда ще получите.

Дева – Напоследък работите твърде много. Ще бъде добре, ако възможно най-скоро се отправите на пътешествие до близка или далечна дестинация.

Везни – Днешният ден е доста натоварен, но всичко ще мине по план. Очаквайте финансови постъпления, пуснахте ли тото?

Скорпион – Днес ще имате малък проблем със своя партньор, който обаче ще разрешите за кратко. Опитайте се да прекарате свободните си мигове с него, за да го накарате да ви почувства отново близък.

Стрелец – Човек от вашето минало се опитва да ви намери. Ако го срещнете днес, ще последват доста любопитни случки...

Козирог – Писнало ви е от всички - от колегите, от приятелите... Днес е добре да останете насаме и да си дадете сметка защо сте толкова изнервени.

ВодолейНе трябва да мислите негативно. Всичко във вашия живот е подвластно на нагласата ви. Ето защо още от днес се опитайте да си представяте хубави неща.

Риби - Трудно ви е да се фокусирате върху една-единствена задача. Не е и нужно! Звездите ви вещаят успехи, въпреки че дините под мишницата ви са повече от две дори.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар