Вход | Регистрация
Плевен 21°C

Парадът на модата започва

51-ото издание на модния форум започва днес - 12 дизайнери от страната ще представят колекциите си

Парадът на модата започва
bulphoto.com

51-ви Парад на модата започва тази вечер в Плевен. От 19 ч. в Драматичен театър "Иван Радоев" свои тоалети ще представят дизайнери от София, Варна, Плевен, Шумен и Перник

12 водещи дизайнери от страната, сред които и двама дебютанти, ще представят най-новите течения в дамската бизнес мода. Освен дрехи ще бъдат показани и различни модни аксесоари и бижута.

Светла Димитрова е едно от водещите имена в българската мода, която два пъти е носител на националната награда "Златната игла". Тя е подготвила колекция за бизнес дами, чиято премиера ще бъде в Плевен. Нейно дело са и аксесоарите към дрехите.

Димитър Кръстев също ще покаже стилна колекция от официални облекла и създадени от него чанти, шапки и колани.

Плетени облекла, съчетани с текстил, ще покаже Теодора Кьосева, а Жени Михайлова ще предизвика вниманието на деловите жени.

С летни модели и изработени за всеки тоалет обеци, гривни, колиета ще впечатли публиката младият дизайнер Биляна Попова.

Дебют ще направят Елица Иванова - с официални облекла, подходящи за "червения килим", и Николина Николаева - с младежка мода.

Тазгодишното издание на парада ще бъде по-скоро театрално, съпроводено с музика, танци и светлинни ефекти, с обещание за световно ниво на програмата.


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg



Източник: БТА
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар