Вход | Регистрация
Плевен 21°C

12-класничка седна на "горещия" кметски стол

Вчера Община Плевен се включи в кампанията "Мениджър за един ден"

12-класничка седна на "горещия" кметски стол
Община Плевен

12-класничката от СОУ "П. Яворов” Павлина Петишева стана кмет за един ден на Плевен в рамките на инициативата "Мениджър за един ден”, който се състоя вчера. В местната администрация вляоха и съучениците й Елка Цветкова, Вероника Кянова и Десислав Стойков, както и Теодора Александрова от Професионалната гимназия по туризъм.

Заместник-кметът Дамянка Владимирова посрещна младежите и изрази надежда, че този ден ще се окаже съдбоносен за тях в избора на бъдеща професия. И институциите, и бизнесът се нуждаят от млади, образовани и инициативни хора с модерно мислене, каза г-жа Владимирова.

 Учениците се запознаха с дейността на секретаря на Община Плевен, на дирекция "Европроекти” и отделите "Правно и нормативно обслужване”, "Местно самоуправление”, "Образование и култура”.

Най-важно за вас е доброто образование, каза при срещата си с мениджърите за един ден кметът проф. д-р Димитър Стойков. "То е предпоставката за успешния ви старт в живота и пълноценната реализация", подчерта той и увери, че кметският стол може да е удобен, но е много горещ.

1486873
  << Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар