Вход | Регистрация
Плевен 21°C

108 криминални лица са арестувани в страната за последните 24 часа

В цялата страна се проведе специализирана полицейска акция

108 криминални лица са арестувани в страната за последните 24 часа

108 души са задържани през последното денонощие в страната по време на специализирана полицейска операция по противодействие на престъпността, информират от МВР.

В хода на акцията са проверени общо 4508 лица и 2455 автомобила. Най-много лица са арестувани за различни престъпления и криминални регистрации в София, Пазарджик и Бургас - 74.

Разкрити са извършителите на 98 престъпления на територията на Столичната и областните дирекции на МВР - Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Стара Загора и Шумен.

Нови 56 души са въведени в Автоматизираната информационна система "Издирвателна дейност” на полицията за последните 24 часа, а 85 са заличени. Образувани са 51 досъдебни и 14 бързи производства. Съставени са 367 акта по административно наказание, отчитат още от МВР.

Мащабната акция имаше за цел да установи лица от криминалния контингент или обявени за издирване,  извършители на криминални престъпления, както и в противодействие на нелегалната миграция.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар