Вход | Регистрация

Плевен 21°C

Мъж е в кома след като го блъснаха на автобусна спирка в Русе

Мъж е в кома след като го блъснаха на автобусна спирка в Русе

26-годишен мъж е в тежко състояние след инцидент на пътя. Той бил блъснат от кола пред автобусна спирка в Русе. След случилото се бил откаран в болница, но в момента е в кома и се бори за живота си.

Според непотвърдена информация до сблъсъка се стигнало заради опит за неправилно пресичане. Така върху него връхлетял автомобил, управляван от 40-годишен мъж.

Инцидентът станал в района на кръстовището край печатницата в града. Въпреки че мястото е на метри от пешеходна пътека и светофар, хората предпочитат да притичват през тревната разделителна ивица.

Мъж на 26 години пострада тежко, след като беше ударен пред автобусна спирка в Русе, съобщи Нова телевизия. Той е откаран в болницата в кома.

Инцидентът е станал района на кръстовището край печатницата в града. Лек автомобил, управляван от 40-годишен мъж, е ударил пешеходеца, който по непотвърдена информация е пресичал неправилно.

Въпреки че мястото е на метри от пешеходна пътека и светофар, хората предпочитат да притичват през тревната разделителна ивица.

Причините за инцидента се изясняват. 

Източник:inews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар