Вход | Регистрация

Великотърновци доволни от почистването на улиците

Великотърновци доволни от почистването на улиците

Великотърновци са доволни от почистването на улиците в града след поредния снеговалеж. Старата столица осъмна с изчистени до асфалт пътни настилки и редакцията на Дарик беше буквално залята от сигнали на доволни от почистването граждани.

"Велико Търново не е почиствано така от години. Евала!", "Улиците са изчистени перфектно. Така трябва. Браво!", "Браво на кмета! Така трябва да се чисти града всеки път!", са само част от  думите на болярите.

Хората са доволни, че въпреки продължилия с часове снеговалеж, градът е напълно проходим.

В Дарик се обадиха и доволни жители на квартал "Асенов", които обясниха,  че тази сутрин в квартала отново е минал малък снегорин. Хората разказаха, че са били приятно изненадани, тъй като "такова чудо" не се е случвало от години. По време на предишния обилен снеговалеж преди дни, граждани сигнализираха лично на кмета Даниел Панов, че улиците в квартала край Янтра не са чистени. Градоначалникът пое ангажимент на следващия ден да мине снегорин. "Обещанието беше изпълнено. За 40 години снегорин влиза за втори път по нашите улици. Благодарим, кмете!", написаха доволни боляри. След сигнал е почистен и каменният мост в квартала и жителите вече не се налага да ходят по пътното платно.

След като миналата седмица недоволни майки сигнализираха, че не е почистена улица "Цветарска" във Велико Търново, от местната управа са взели мерки и още на следващия ден улицата и стълбите в района бяха почистени.

Жителите на града твърдят, че са останали приятно изненадани и се надяват така да бъде всеки път. Хората масово изказваха благодарност към кметския екип и снегопочистващите фирми.

източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар