Вход | Регистрация

Да подкрепим една майка от Добрич в битката й с рака

Благотворителният концерт "Живот и усмивка за Дани" е тази вечер в Органова зала

Да подкрепим една майка от Добрич в битката й с рака

Благотворителен концерт "Живот и усмивка за Дани!" ще се състои от 18.30 часа в зала "Добрич" /Органова зала/. Инициативата е в подкрепа на Йорданка Атанасова Петкова от Добрич. Концертът ще е със специалното участие на фолк звездата Галин и с участието на деца-таланти от Добрич - от спортен клуб "Алексия", арт-център "Палитра", СУ "Свети Климент Охридски", студио за поп-рок певци "Сарандев" и Александър Танев от Балчик.

Входът за концерта е 6 лева, а всички набрани средства ще бъдат преведени по сметката на Дани. Покани могат да бъдат закупени от сладкарница "Шоколад", магазин "Березка", магазин "Магия" /ул. "Христо Ботев" 87/, базата на СК "Алексия" и непосредствено преди концерта.

Йорданка Петкова е на 40 години, майка на две прекрасни дъщери. През май м. г. й е направена операция за отстраняване на злокачествен карцином на млечната жлеза. След извършените химиотерапия и лъчетерапия през март т. г. заболяването се завръща. Дани получава покана за прегледи и изследвания от две болници в чужбина - в Турция и Испания, които посещава. В момента жената очаква оферти с необходимата сума за лечение, която по първоначални данни ще е непосилна за семейството й. В тази връзка в Добрич стартира кампания "Живот и усмивка за Дани!", която само за по-малко от месец е подкрепена от хиляди добричлии. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар