Вход | Регистрация

Училища представят възможности за обучение

Училища представят възможности за обучение

На 26 април за поредна година училища, професионални гимназии, филиали на висши учебни заведения от Враца и  езикови школи ще представят възможностите, които предлагат за обучение и професионална и профилирана подготовка. Тази, станала вече традиционна инициатива, има за цел да даде поле за изява на всички училища на територията на общината да се представят пред обществеността.

Всяко училище има специално подготвена шатра и с атрактивно представяне ще се опита да привлече интерес към своето учебно заведение. Участниците са подготвили рекламни материали и специални изненади за гостите на панаира. Особено внимание ще бъде отделено на атрактивното представяне на професионалните гимназии. Училищата ще представят  в профилирана и професионална подготовка през следващата учебна година.

В Панаир на образованието със свои щандове ще се включат и частните езикови школи " Англеланд” и "Адванс”, както и Центърът за кариерно ориентиране, Висше училище по сигурност и икономика- Пловдив, Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски”, Химико-технологичен университет, Варненски свободен университет и др. 
Форумът ще започне в 10.00 ч. пред Сувенирната палата с изпълнение на младежкия духов оркестър и мажоретния състав към Центъра за работа с деца, както и с изпълнение на танцьорите от СОУ "Отец Паисий”. 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар