Вход | Регистрация

Посрещнаха новия председател на Административния съд във Враца

Посрещнаха новия председател на Административния съд във Враца

Вчера, на 28.03.2017г., беше първият работен ден на новия председател на Административен съд – Враца – съдия Миглена Раденкова. След проведен конкурс за заемане на длъжността и с решение на Съдийската колегия на ВСС, взето по протокол № 11 от 14 март 2017 г., Миглена Раденкова Петрова е назначена на длъжността административен ръководител – председател на Административен съд – Враца.
Професионалният й опит в съдебната система започва през 2005 г., когато е назначена на длъжност "съдия" в Районен съд – Враца, която изпълнява до 16 февруари 2015 г. От тази дата е избрана за председател на същия Районен съд. Притежава над 18 години общ юридически стаж.

На импровизирана церемония по посрещането съдия Силвия Димитрова – Административен ръководител – председател на АдмС – Враца два последователни мандата, предаде в ковчеже ключа за кабинета на председателя. Тя пожела на новия председател да надгражда постигнатото и продължи да работи в условия на максимална публичност, прозрачност и независимост, в съответствие с високите изисквания на обществото за ефективно, качествено и предвидимо правосъдие. 

 

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар