Вход | Регистрация

Почти революционна предизборна кампания на Гражданско обединение във Видин

Да се участва в изборите, но да не се подкрепя никой кандидат, призоваха от Гражданско обединение „Единни за промяна“ Видин

Почти революционна предизборна кампания на Гражданско обединение във Видин

Да се участва в изборите, но да не се подкрепя никой кандидат, призоваха от Гражданско обединение "Единни за промяна" Видин. На срещата, на която се очакваше Обединението да представи своята кандидат-депутатска листа изненадващо Росица, Кирова, която е председател на групата общински съветници на "Единни за промяна" във видинския Общински съвет обяви, че техният кандидат ще присъства във всички бюлетини в страната и ще е представител на всички хора, защото техният кандидат стои на мястото в бюлетината, определено като  "не подкрепям никого".

За участие в изборите е създаден  Инициативен комитет, който обаче не е регистриран официално в РИК, защото при регистрацията се изисква вписване на данните на  кандидата какъвто ИК реално няма. Въпреки това от Обединението ще участват активно в предизборната кампания категорична бе Росица Кирова. "Водещото мото на нашата кампания ще е "Заедно можем да променим системата". Ние предлагаме на хората да изберат кандидата, който и до момента ни е представлявал в Народното събрание, а именно - никого! Защото аз не се чувствам представлявана, моите колеги от Гражданското обединение "Единни за променя" също не се чувстват представлявани, и съм убедена, че  повечето граждани от Република България не се чувстват представени в Народното събрание от хората, които пълнят партийните листи и които тази система ни налага". Кирова призова да се гласува в квадратчето "Не подкрепям никого" за да се покаже на бъдещото Народно събрание , че хората искат промяна на системата.

Източник:dariknews.bg

1863267 bn g 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар