Вход | Регистрация

Хората на Янев за Севера също са ясни

Хората на Янев за Севера също са ясни
iNews.bg / Радила Радилова

Младият Жельо Желев е избраникът на Яне Янев да води листата за Великотърновски регион за предстоящите парламентарни избори за РЗС. Той е на 24 години и е завършил висше образование, икономика на интелектуалната собственост и магистратура по Финанси в УНСС. Председател е на младежката организация на РЗС.

Доц. д-р Пенчо Пенчев е първи в Габрово. Той е на 60 години. Експерт в областта на комуникационна техника и компютърните мрежи, преподавател в Техническия университет и общински съветник в Габрово

В Ловеч водаческото място в листата е поверено на д-р Илиян Кинов. Той е на 55 години. Завършил е Висшия медицински институт в Плевен, специалност "Акушерство и гинекология". Развива частен бизнес в сферата на търговията и услугите.

Борислав Ангелов е първи в Плевен. Той е на 40 години. Бакалавър по Социални дейности, магистър по Финанси. Ръководи собствен бизнес в областта на механизацията. Представител на гражданската квота в листите на РЗС.

В Русе РЗС ще разчита за мандат с лидер в листата Пламен Цветков. Той е  на 52 години. По образование е финансист и  инженер по електроника. Собственик и управител е на инженерингови компании за изграждане на сградни и индустриални инсталации. Втори мандат е общински съветник от РЗС в Русе.

Партия "Ред, законност и справедливост” регистрира общо 430 кандидати за народни представители във всички 31 многомандатни избирателни района на страната. Около 100 от кандидатите са юристи, 115 – икономисти и финансисти, над 50 са инженери, 25 – учители, 20 – лекари, 15 са завършили международни отношения и други специалности. Над 90 % от кандидатите са с висше образование на средна възраст 39 г.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Източник: РЗС
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар