Вход | Регистрация

2014 е година на любов към себе си, според Анаженсида

2014 е година на любов към себе си, според Анаженсида
Снимка: Север.бг

Ако 2013 беше година на любов към Бога, а 2014 е година на любов към себе си, то 2015 е година на любов към ближния. Тези три години са цикъл. Важен при това за духовното ни самоидентифициране! Това казва великотърновската нумероложка Снежана Димитрова -Анаженсида.

Особеностите на престоящата година се определя от цифрата 2014 - в нея се съдържат следните нумерологични зависимости: концентрация върху задачите 1 - аз, самочувствие, авторитет, себе си, даване, инициатива/, 2 - другите, общуване, говорене, взимане, отношения и 4 - комплекси, страхове, неувереност, психоматика, стари вини, мъка, самонаказания, понижено самочувствие.

1 и 2 са оправяне на чужди и свои отношения, 2 и 4 - отработване на критично и неуважително отношение към другите, трансформиране на същото към себе си.

Всичко това е с насоченост към 0-та, която ни мотивира да направим нов избор - избор 7 - като сбор от числата в цифрата 2014, който да е по-добър, по-удовлетворяващ ни, повдигаш ни, по-духовен, по-идеен, по-осмислящ живота ни, с наличен резултат и по-високо качество.

1169972

Идеята е дадем най-доброто от себе си през 2014 и да го изявим пред себе си и другите. Това е година на пренагласяне на светогледа, чистене на съзнанието от ненужното, старото, ограничаващото ни, чуждото.

"Възможни са два вида отреагиране от страна на хората на този карчимен план: чрез справяне, приемане и доброволно следване на ежедневните задачи и постижения, в собственото самовъзпитание и усъвършенстване в личната идентификация с душата си и чрез несправяне, което ще се изрази по два начина - постоянни депресии, присохологични проблеми, стрес и чрез тежки болести.

1169971

Тези, които боледуват, сами са се отказали да се развиват, да се променят, блокирали са се и затова понасят тези последствия веднага. Тези с психологичните проблеми са колебаещи се, нямат сили да продължат напред, загубили са себе си. На тях може да се помогне. Тези с тежките болести са направили избора си - отказ от еволюционнния скок, който предстои и това се е материализирало в тяхното осъзнато качество - сами си постявт спирачка оправдание - болестта", обяснява Анаженсида.

1169975

Според нея, 2014 е година за среща на човек с душата си, за осъзнаване на индивидуалността си, на висшето Аз, за саморазвитие, за връщане към духовите практики, но това не се случвма организирано а всеки го определя и прави за себе си. Година е също на себепознанието, на обръщане към съкровенната си същност, за консолидация на Азовете от всички досегашни, предишни животи в това измерение в едно - един обобщен процес на себеиндентификация кой съм Аз. У повечето хора това става съзнателно, при други несъзнателно.

Концентрацията на годината е в идеите, изкуството, сътрудничеството, не е монет и не може да се разчита на никакви форми на масовост, колективност, както и излишно да се хабят усилия в областта на бизнеса професионалнзима и работохолизма.

"Време е да направите завръщане към себе си, да откриите кое ви прави безсмъртен, вечен, съвършен, доволен себе си, чист, любещ, независим, издигнат. Дайте си онова, което само вие може да си дадете. Време е да направите онова, което никога не сте правили за себе си и никой не би могъл да го извърши вместо вас.

1169970

Отпуснете душата си, позволете й да ви подготви за новата по-висока реалност. Както човек се учи да плува, отпускайки се максимално, оставете се на инстинктивната си духовна природа и тя ще се справи успешно, ако не й се противопоставяте с ум и лоши навици. Простете си!", съветва нумероложката.

И допълва, че 2014 година не е година за съсредоточаване в материалното, за промени в държавата, не е за консерватизъм, нови ангажименти и обвързаности като брак и узаконяването му. Годината е малко по-благоприятна за проектиране на деца, отколкото за семейно обвързване. Не е за нова работа, нов бизнес.

Настоящият януари е месец на кармичното засяване, на актуализиращата се през настоящата година карма. Всеки ден от 1 до 12 януари е кармина проекция на случващото се пред един от 12-те месеца на годината. Следващите 19 дни от месеца представляват нашето първично, логическо и импулсивно отреагиране на предстоящото, което ни е припомнено през тези 12 дни.

"През първите 12 дни сънищата ни са били тежки, объркани, натоварени от възприемането на новите кармични кодове. През следващите 19, нощите ни са предназначени за преговор и индивидуално осмисляне на предстоящото, вътрешен избор, отреагиране. Ето защо през тези 19 дни е добре да се чистим и отказваме вътрешно от страховете, навиците, неувереността си, да сме стабилни и мобилизирани, че от нас тази година ще излезе нещо и че ще дадем най-доброто от себе си.

1169973

Защото в този момент се определя дали ще приемем или ще отблъснем това, което идва към нас в живота ни. Страхът, объркаността, болестта, недоволството отблъскват, радостта, спокойствието, здравето, светлината на съзнанието привличат. Затова през тези 19 дни, до края на месеца, е добре да си казваме - през тази година ще ми се случи най-доброто, ще съм най-доброто, което мога, аз съм добър, всичко в живота ми е за добро, любовта изпълва пространството на живота ми, всички лоши неща вече съм ги преживял, останаха само хубавите и сега те ми предстоят", тълкува Снежана Димитрова.

31 е число на изпълнението на божествения план на Земята в индивидуален план - отделния човек по вътрешен начин намира връзката си с Небето и изпълнява Божията Воля без да може друг човек да му попречи. 31 е огледално числото 13 в божествения свят - 13-то измерение , което е Бог.

Ето защо, бъдете себе си и то това, което сте в момента, а не това, което сте смятали, че сте до сега. Живейте сега и следвайте собствения си момент, независимо какво, кога и защо сте пропуснали. Никой, който не е себе си, не може нито да люби, нито да еволюира, нито да е здрав, щастлив и добре.

Дайте право и на другите да бъдат себе си!

<< Sever.bg във Facebook >>









Докладвай за нередност в статията
Добави коментар