Вход | Регистрация

Великотърновци посрещат Нова година на открито с ПФА"Искра" и редица певци

Руслан Мъйнов и Десислава са сред изпълнителите, които ще пеят на сцената пред Общината

Великотърновци посрещат Нова година на открито с ПФА"Искра" и редица певци
Снимка: Север.бг

Нова година наближава, повишава се и настроението заради предстоящите празненства с близки и приятели, дори с непознати. Община Велико Търново подготвя посрещане на 2016 г. на открито, където да празнувате рамо до рамо със свои съграждани и гости на града.

Преди това на 30 декември /сряда/ за великотърновци ще бъде излъчен Аудио-визуален спектакъл "Царевград Търнов – Звук светлина". Той ще започне от 19 ч.и може да бъде гледан от пл. "Цар Асен I".

В Новогодишната нощ на 31 декември /четвъртък/ ще се състои празнична програма между 23 ч.и 2,35 ч. На 1 януари. На сцената пред сградата на Общината ще излязат певците: Руслан Мъйнов, Десислава, Нора Караиванова, Бисер Иванов, Амалия Ненова.

Празнична атмосфера ще създадат с българските фолклорни ритми членовете на Професионален фолклорен ансамбъл "Искра", а водещ на цялата програма ще бъде Наско Стоянов от БГ Радио.

За празнуващите са осигурени пържоли, вино и бира, а след полунощ ще бъдат раздадени 1000 парчета от традиционната баница с късмети.

Във връзка с провеждането на празничната програма в града ще настъпи следната временна промяна в организация движението на МПС:
От 22,00 ч. на 31 декември 2015 г. до 03,30 ч. на 1 януари 2016 г. ще бъде спряно движението на МПС по ул. "Васил Левски" от кръстовището на МДТ "Константин Кисимов" до сградата на Община Велико Търново.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар