Вход | Регистрация

Н. Кобилкина: Всеки може да живее живота на своята мечта

Н. Кобилкина: Всеки може да живее живота на своята мечта
Наталия Кобилкина е трето поколение психотерапевт. След своите баба и майка, тя, заедно с двете си сестри, "поемат щафетата" да помагат, да лекуват и да служат на хората. Родена и израснала в Русия, от 6 г. Наталия живее със съпруга си българин у нас. Тя обожава България и твърди, че където и да ходи по света, обича да се завръща у нас, в България, защото тук чувства уют.

Наталия Кобилкина - основател на Любовна академия и първият сексолог, провеждащ семейни терапии, курсове и семинари, ще открие XI издание на Международния форум–изложение "Здраве, Щастие, Красота", които ще се проведе от 13 до 15 юни 2014 г. в Централата на БЧК.

Вече сме ви запознавали с нейни постулати за любовта – как да привличаме любов, как да бъдем желани. Ето какво сподели Наталия за събитието, на което ще бъде първи лектор*:

Ще бъдете лектор в поредното издание на МФИ "Здраве, Щастие, Красота", каква лекция ще изнесете пред публиката?

За енергията на любовта. Вярвам, че всичко което правиш с любов става магически и специално. И се получава с лекота. Заедно ще се учим да обичаме себе си и другите.

Защо да посетят хората форума, какво ще им донесе това в живота?

Новите хоризонти и виждания. Хубаво да има такива събития за да видим какви неща могат да се случат, че всичко е възможно, да се запознаят с новите неща и да станат по-щастливи! 

Събитието e съчетание на лекционна програма и изложение, интересувате ли се от здравословни храни и био козметика?

О да. Аз съм много на тема био. Аз съм веган и мъжът ми е суровоядец, и двама обичаме да храним със сурови и био храни. Само такива неща основно ползваме и да Ви призная не понасям пакетирани неща, в които има много химия.

Участва ли сте на повечето издания. Какво носи участието Ви в събитието за Вас лично?

Възможност да подарявам моите знания и да правя хора по-щастливи. Отдавна приех моя начин на живот като служене към общество и за мен е най-голямото щастие, когато виждам как хората се променят и стават щастливи и любящи. Затова съм тук на този свят, това е моята мисия и я приемам с уважение.

МФИ "Здраве, Щастие, Красота", вече е било в почти всички по - големи градове на България. Различни ли са посетителите в различните градове?

Навсякъде хората са много позитивни и прекрасни! Получавам огромното удоволствие вземайки участие там. Мисля, че до голяма степен това зависи и от организатори – те са наистина уникални!

Лично послание към посетителите на форума.

Повярвайте, че всеки един от вас може да живее живота на своята мечта. Обичайте и дайте си право да бъдете обичан. Ти си творец на твоята реалност!

Над 30 лектори ще говорят на теми свързани с духовното развитие, правилното хранене и как да поддържаме тялото и ума си здрави. В изложението участват над 60 фирми и търговци, които представят разнообразни продукти и услуги – био продукти , натурална и био козметика, био гримове, билки, модерни уреди за пречистване на водата и диагностициране, терапии.

Събитието ще се осъществи в рамките на три дни от 13 до 15 юни 2014 г. в гр. София, Централата на БЧК, адрес: ул. Джеймс Байчер 76, до Hill tower.

Север.бг е медиен партньор.

Цялата програма може да откриете на www.forumizlojenie.com

За информация и контакти:

тел.   0897581857

e-mail: [email protected]

facebook: www.facebook.com/Forumizlojenie



* - интервюто с Наталия Кобилкина е предоставено от организаторите на Международния форум – изложение "Здраве, Щастие, Красота" и е публикувано без редакторска намеса.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар