Вход | Регистрация

Позабавлявайте се със "Смешен филм фест"

"Смешен филм фест" гостува в Габрово.

По време на петото издание на Международния фестивал на комедийното кино, който ще се проведе от 21 до 27 октомври ще има и съпътстващи събития, тематично обвързани със седмото изкуство и смеха.

В понеделник, 20 октомври, от 17.00 часа оркестър "Габрово” ще настрои публиката на фестивална вълна с изпълнение на филмова музика. Концертът "Любими песни от любими филми” ще се състои на откритата сцена на ул. "Радецка”.

Регионална библиотека "Априлов–Палаузов” – Габрово ще е домакин на две литературни срещи. На 22 октомври, сряда, от 16.30 часа писателят-хуморист Михаил Вешим ще представи новата си книга "Когато бях морски капитан”. А в последния ден на фестивала, на 27 октомври, понеделник, отново в 16.30 часа габровските читатели ще имат  възможност да се срещнат с преводача на хърватска литература Русанка Ляпова. Час преди прожекцията на филма "Какво е мъж без мустаци?” ще могат да разговарят с нея за едноименната книга.

Музей "Дом на хумора и сатирата” ще се включи в програмата на "Смешен филм фест”, като посвети своя традиционен весел четвъртък, 23 октомври, на популярни лица от големия екран с изложба от сатирични графики и шаржове на Калин Николов.

Базар на книги, организиран от книжарница "Златев” във фоайето на зала "Възраждане”, ще даде възможност на зрителите да си тръгнат освен с приятни преживявания от гледания филм и с интересно четиво.

Кино, музика, карикатури, книги и още изненади очакват публиката на най-усмихнатия фестивал в България!

Повече информация може да намерите на интернет страницата на фестивала www.filmfest.gabrovo.bg.

Филмите от модул "Златни комедии” са с вход свободен, за всички останали прожекции цената на билета е 2 лв.

Касата на зала "Възраждане” ще работи от 21 до 27 октомври със следния график:

Всички делнични дни

от 17.00  до  20.00 часа

Събота и неделя

от 10.00  до  11.00 часа

от 15.30  до  20.00 часа

1416229

1416216

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар