Вход | Регистрация

Театър ВЕСЕЛ с "Писмо до Дядо Коледа"

В събота великотърновските кукленици ще поставят последното представление за 2015 г.

Театър ВЕСЕЛ с "Писмо до Дядо Коледа"
Театър ВЕСЕЛ

Спектакълът "Писмо до Дядо Коледа" ще зарадва малчуганите във Велико Търново на 19 декември. Постановката е в съботния афиш на Куклен театър ВЕСЕЛ и ще започне от 11.00 часа в читалище "Искра”.

Драматизацията и постановката са на Веселин Василев, а музикалното оформление – на Петър Атанасчев. В спектакъла участват актьорите Елка Баланова и Веселин Василев и, разбира се, специалният гост – добрият старец Дядо Коледа.

"Мили Дядо Коледа, донеси на децата и на нас най-хубавото…" . Това е писмото, което изпращат до добрия старец всички, а какъв е отговорът? Подаръците или приятелството?...  Но когато дойде добрият старец…?! "Писмо до Дядо Коледа”  е последният спектакъл, който Куклен театър ВЕСЕЛ ще представи през 2015 година на куклената сцена за семейна публика в читалище "Искра".

През отиващата си година ВЕСЕЛ представи България на международни фестивали в Мароко, Румъния, Армения и Малайзия . Българското куклено театрално изкуство бе достойно оценено с награда за най-добър детски спектакъл в Борнео, Малайзия.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.

 



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар