Вход | Регистрация

Пътищата са заледени и заснежени

Пътищата са заледени и заснежени

Пътищата в област Добрич са проходими при зимни условия. Пътните настилки са заледени и заснежени, почистени и обработени, съобщава АПИ. Шест машини опесъчават и чистят снега в Добричко от сутринта, информираха от ОПУ. Според дежурния спусналата се мъгла е по-гъста в града, а извън населените места е по-ветровито и видимостта не е намалена.

Затворен за всички МПС е пътят Конаре-Белгун-Божаново. Трасето Варна-Каварна-Дуранкулак е отворено за МПС до 12 т.

По пътища Генерал Тошево-Каварна и Балчик-Генерал Тошево е ограничено движение за МПС над 12 т; по Генерал Тошево-Росица и Кардам-Дуранкулак е ограничено движение за МПС над 3,5 т.

По път Коритен-Капитан Димитрово е ограничено движение за МПС над 3,5 т; по Оногур-Телериг-Крушари е ограничено движение за МПС над 12 т; път III-9701 Добрич-Преселенци е ограничено движение за МПС над 12 т.

Температурите днес ще са в интервала от - 6 до +2 С°. Сутринта в Източна България и по поречието на Дунав ще бъде мъгливо. Духа слаб вятър от изток, който през деня ще се усили до умерен и ще премине от североизток. Започналото от юг увеличение на облачността бързо ще обхване региона. Към обяд над Югоизточна България ще започнат слаби превалявания от сняг. Вълнението на морето ще се увеличи до 3 бала.

Източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар