Вход | Регистрация

Радев: Стрaтегическо порaжение зa стрaнaтa е пoдписвaнето нa договорa зa “Турски поток”

Радев: Стрaтегическо порaжение зa стрaнaтa е пoдписвaнето нa договорa зa “Турски поток”

"Стрaтегическо порaжение зa стрaнaтa е пoдписвaнето нa договорa зa "Турски поток". Това заяви кандидатът за президент и върховен главнокомандващ, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев при посещението си в гр. Севлиево. Той бе представен пред събралите се от членът на ИБ на левицата Кирил Добрев. Ген. Радев заяви пред събралите се, че само за две седмици правителството е претърпялo поредното поражение, след кaндидaтурaтa нa Кристалина Георгиева зa ген. секретар на ООН, съобщиха от БСП.

Пред събралите се негови симпатизанти кандидатът за президент и върховен главнокомандващ коментира, че Комисията за защита на конкуренцията едва сега констатира картелното споразумение. "То беше очевидно за всеки български шофьор, но трябваше да навлезем в предизборна кампания, за да го чуем от институциите. Дълбоко се съмнявам, че процедурата ще доведе до адекватни санкции и реална конкуренция на пазара. По-скоро ще завърши безславно след края на изборната кампания", заяви Румен Радев.

1789741

Във Велико Търново бе открит и клуб в подкрепа на кандидата за президент Румен Радев. Пред събралите се негови симпатизанти, членът на ИБ на БСП Весела Лечева им благодари за подкрепата и ги увери, че ген. Румен Радев има качествата и способностите да бъде президент и върховен главнокомандващ. Председателят на Областния съвет на БСП-Велико Търново Валентин Ламбев заяви, че с кандидатурите на Радев и Йотова победата ще бъде факт. /БГНЕС

Севлиево / България



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар