Вход | Регистрация

Щур, безкрайно весел и непринуден детски празник в Радювене

Щур, безкрайно весел и непринуден детски празник в Радювене
РБ "Беню Цонев" - Ловеч

Магията на "Забавно лято” завладя малки и големи на детския празник в ловешкото село Радювене. На площада в центъра на селото, украсен с разноцветни балони, палавниците, пред погледите на своите родители, приятели и близки, участваха във всички инициативи.

В поредния четвъртък от кампанията, на 4 юли, имаше много състезания, награди и настроение. Желание за веселие и игри имаше от най-малките участници до най-възрастните, дошли да се позабавляват и припомнят игрите от своето детство. Старт в игрите даде баба Мариета, която имаше "тежката" задача да познае своето внуче от наобиколилите я малчугани.

В много смях и закачки премина "Къде е млякото". Голямото цапане с кисело мляко беше истинска радост за всички. Аплодирани и напътствани от публиката, състезателите трябваше да покажат спортен дух в различните игри. Масовата игра "Рибар и рибка” е особено привлекателна и забавна за децата, което можеше да се види от техните усмихнати лица.

972495

Мачуганите имаха възможността да направят интересно оригами, да направят фигурка от солено тесто, да вдъхнат живот на старата си тениска или да нарисуват своят приказен свят. Пръв помощник в игрите беше кметът на село Радювене Галя Петрова, която не само поздрави децата, но и оказваше помощ в игрите.

В слънчевия ден родители и деца си припомниха танца на патето Яки, рокендрол, а в ръченицата се включиха и самодейците от читалището. Най-желан за малчуганите беше лимбо рокът.

972496

Доброволците изказват своята благодарност за поканата и топлото посрещане на кмета на Радювене Галя Петрова, към председателя на читалище "Полк. Ст. Едрев”, Цанко Костов, секретаря Мариета Сълева, самодейците към читалището, на хората подпомогнали празника и всички малки и големи участници в празника "Забавно лято 5”.

972498

На 11 юли екипът на "Забавно лято” ще гостува в двора на ОУ "Проф.Д. Димов”. На 18 юли забавленията продължават в село Славяни. От 18:00 ч за всички желаещи ще има спортни и занимателни игри.

972499

Ако искаш и ти да бъдеш част от този детски празник и да се превърнеш в истински аниматор може да направиш това всеки ден като посетиш Центъра за работа с доброволци към Регионална библиотека "Проф. Б.Цонев” - Ловеч и станеш част от неговия невероятен енергичен и забавен колектив.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар