Вход | Регистрация

Русе домакин на здравен, щастлив и красив форум

Русе домакин на здравен, щастлив и красив форум
Снимка: Север.бг

Над 40 фирми производители и търговци на екологично чисти продукти, био и здравословни храни, хранителни добавки, био и натурална козметика и 25 лектори ще участват в Деветото издание на Международен форум-изложение "Здраве, Щастие, Красота” в Русе. Дунавският град ще бъде домакин на станалият вече престижен форум, който ще се проведе на 25-ти, 26-ти и 27-ми април в "Канев център". Официалното откриване е обявено за 12:00 ч.

Север.бг е медиен партньор на събитието.

Участниците в изложението на екологично чисти храни и продукти от природата ще се включат в презентациите и дискусиите по темите на форума за личностно развитие и здравословен начин на живот.

Първите осем издания бяха осъществени в градовете Велико Търново, Пловдив, Варна, Русе и Бургас пред голяма аудитория и засилен интерес. Оргазнизаторите обещават много изненади за посетителите: дегустации, консултации, училище по грим, диагностики, терапии и практики на място, томболи с много награди.

Новост за тазгодишното издание са разнообразните практики и работилници, до които ще могат да се докоснат русенци: тай чи, ци-гун, арт-терапия, йога, релаксации и др.

1256822

Събитието стартира със своеобразна работилница по ръчно замесване на хляб –"Хлябът наш”, представена от Валери Добрев – изследовател, изучаващ въздействието и еволюцията на човешкото светлинно тяло и съзнание. Той ще демонстрира замесването на пълнозърнест хляб от лимец и квас, също и тънкостите за приготвяне на истинския хляб.

Посетителите ще могат да опитат от традиционния старобългарски лимецов хряб и нагледно да разберат как сами да приготвят здравословни бонбони с ядки и сушени плодове в домашни условия.

Разнообразни теми и демонстрации обещават организаторите. Специално за всички посетители на щанда на Здравно студио, в рамките на Деветото издание издание на Международния форум-изложение "Здраве, Щастие, Красота” в Русе, квантова диагностика на половин цена.

За всички дами, гости събитието в Русе, организаторите са предвидили представяне на био и натурална козметика, антицелулитни кремове и средства за подмладяване. А за всяка пожелала дама ще има безплатно разкрасяване с био грим, както и безплатна био терапия за ръце.

През целия период на събитието, ще има най-висок клас аура камера, която ще извършва диагностика на всеки желаещ. В събота на 26.04.14 г. от 14.30 ч. Неда Терзиева ще представи енергийната структура на тялото и как това познание ни носи здраве, щастие и красота.

По време на изложението ще има демонстрации на най-актуални разкрасителни процедури и консултации на посетителите за профилактика на здравето и поддържане на здравословно тегло. Във форума ще се включат също билкопроизводители и производители на мед и пчелни продукти. Посетителите не само ще видят, но ще имат възможност и да дегустират показаните здравословни храни. 

Програмата на Международния форум-изложение "Здраве, щастие, красота" в трите дни предвижда лекции, дискусии и презентации на оздравителни системи от авторитетни психолози, писатели, диетолози и автори на книги, свързани с позитивното мислене, традиционната и нетрадиционна медицина и здравословния начин на живот и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие.

1256823

Д-р Валерий Шакола – иглотерапевт и консултант-психолог ще представи лекцията "Автогенен тренинг", Милена Голева ще разкрие тайната на закона за привличането и как да привлечем това, което ни липсва, Владимир Драгиевизследовател на водата, ще говори за връзката между водата здравето и щастието, Валентин Тасковгеронтолог и консултант по профилактика на здравето, д-р Рада Алексиева ще говори за чревната ни флора, а Косьо Любенов – био и билколечител, ще разкаже как да и кои билки да ползваме за да сме здрави, Свами Вананда – йога повече от 50 години, ще представи своя метод за постигане на съвършенство, и много други интересни теми в областта на квантовата диагностика, рейки, биорезонанстни технологии в полза на здравето, личностно развитие, кармичен мениджмънт и семейни констелации, йога и ганодерма.

Международен форум-изложение "Здраве, Щастие, Красота” се превръща в основен фактор, свързващ здравословния начин на живот, екологично чистите продукти и личностното развитие като отговоря на потребностите на клиентите и събира заедно производители, дистрибутори и лектори, водещи консултанти по здравословен начин на живот и изявени експерти в областта на личностното и организационното развитие.

Входът за форума е 8.00 лв. на ден за всички лекции, а цената за тридневно посещение 20.00 лв.

За контакти:

www.forumizlojenie.com

тел.  0887755589, 0897581857

e-mail: office@forumizlojenie.com

facebook: www.facebook.com/Forumizlojenie

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар