Вход | Регистрация

Русе 21°C

"Арена Русе" тръпне за "Lord of the Dance"

Най-новият спектакъл на Майкъл Флетли ще е на 4 октомври 2015 г.

"Арена Русе" тръпне за "Lord of the Dance"
Снимка: Община Русе

Русе е в очакване на нещо грандиозно!

Това е новия спектакъл на Майкъл Флетли – "Lord of the Dance: Dangerous Games". Той ще бъде игран в новата зала "Арена Русе" на 4 октомври 2015 година.

Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games вече са в продажба от 1 декември в мрежата наЕventim (www.eventim.bg). Ценовите категории са от 15 до 70 лева и ограничен брой билети на цена 100 лева.

Талантливият танцьор, хореограф, режисьор и продуцент Майкъл Флетли, който превърна Lordof the Dance в най-гледания танцов спектакъл в света, отново залага в новата постановка на сагата заборбата между Доброто и Злото. Музиката, ефектите и фантастичните елементи само подчертаватизключителното изпълнение на солистите и останалите танцьори от трупата в Dangerous Games.

Новата "Арена Русе” е с капацитет от 5 100 седящи места, от които 108 първокласни, а при различни събития на терен могат да бъдат разполагани допълнителни 1 200 седящи места. При концерти капацитета достига до общо 8 000 посетители. Има предвидени 14 постоянни места за хора в неравностойно положение и възможност за обособяване на допълнителни зони.

За комфорта на гостите има общо 7 луксозни ВИП ложи, 6 от които с 12 места и президентска ложа с 43 места. 

Любопитно: Lord of the Dance е гледано е от 60 милиона души в 60 различни страни на всеки континент, за 10 дни са разпродадени всички представления в Австралия – общо 250 000 билета, разпродават рекордните 21 дати на стадион Уембли в Лондон, играе се пред над 400,000 човека на година по време на престоя си в Лас Вегас, изпълнявано е пред най-важните политически лидери, между които президентът Буш и президентът Путин на честването на 300-годишнината на Санкт Петербург.

 

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар