Вход | Регистрация
Русе 21°C

Втора среща за санирането с министър Павлова

Лиляна Павлова разяснява за програмата за безплатно саниране в неделя в Русе

Втора среща за санирането с министър Павлова
Снимка: Булфото

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова идва в Русе за втора информационна среща във връзка със започването на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Срещата ще се състои на 15.02.2015 г. (неделя) от 16.00 часа в Пленарна зала на Община Русе. Поканени за участие отново са граждани и домоуправители, които могат да задават своите въпроси относно безплатното саниране директно към министъра.

Ще бъде предоставена допълнителна информация и разяснения относно конкретните стъпки и специфика във връзка с подаването на документи за участие в програмата.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар

Коментари 1


1 Георги Георгиев 17.02.2015 | 13:38
Договора НИ за саниране НЕ е безвъзмезден с Държавата, а е ЦЛЕВИ с БАНКА!!! : VI. Срок(на договора) Член 7. Настоящият договор се сключва за срок до изплащане на всички задължения по договора(8 – 10 год.) за целево(не безвъзмездно!) финансиране, сключен с Българската банка за развитие и областния управител или до изтичане на гаранционните срокове за изпълнените дейности, което от двете обстоятелства настъпи по-късно. VII.Прекратяване на договора и специфични условия Член 8. Настоящият договор се прекратява: (3) Едностранно(еднолично) от довереника(кмета) в случаите на виновно неизпълнение на задълженията на доверителя(СС) по чл. 5(кой, как и с какъв документ ще установи виновното неизпълнение на задълженията по чл. 5 – ал.5 достъп(до всяко жилище) в 2(дву)!? дневен (безумен и неизпълним)срок) и ал.7 не осигури склад(колко и какъв никъде не пише - винаги си виновен?) Доверителят(СС) дължи възстановяване на разходите (платени или дължими) по действително извършените дейности по чл. 2(всички), както и дължимите неустойки по вече сключени договори(могат да напишат всичко) от страна на довереника(кмета)…