Вход | Регистрация
Русе 21°C

"Smile and dance" в центъра

Латино фестът в старата столица продължава

"Smile and dance" в центъра
Снимка: Север.бг

Оказа се, че малките танцьори, дори и самоуки, са много талантливи. Третият ден от латино феста, който се вихри тази седмица във Велико Търново, премина отново под ритъма на весела музика и много танци. 963053

На познатото вече място – откритата сцена в парк "Марно поле" в старата столица имаше купон с малчугани, които показаха завидни танцови умения и невероятни костюми. Фестът се проведе под мотото "Smile and dance” и дори облачното време не можа да скрие усмивките на малки и големи, които се включиха в него. Инструкторките от студио "Un Beso" бяха част от импровизираното парти и показаха на участниците някои интересни стъпки от латино танците. Малчуганите от своя страна се впуснаха в ритъма на танца и много бързо усвоиха стъпките. Освен наградите атракция за децата беше и водещият - клоунър Роджър, който се грижеше за доброто настроение на всички.963065

Този път родителите останаха на втори план, с фотоапарат в ръка и се възхищаваха на уникалните костюми на малките таланти. Сред танцьорите имаше принцеси, феи, пчелички и различни приказни герои. Латино ритмите се оказаха любимата музика на децата и те заслужено получиха много награди. Организаторите бяха подготвили и томбола с изненади, в която всеки участник получи по нещо. Децата се прибраха с много подаръци, намериха нови приятели и установиха, че не е трудно да танцуваш, стига да има кой да ти покаже първите стъпки. Повече снимки от латино феста можете да намерите на нашата страница във фейсбук.

963052

 

Тази вечер латино фиестата и танците продължават. От 18.00 до 19.00 ч. отново ще има открита сцена в "Smile & dance" парк "Марно поле" и уроци по танци за всички.

По същото време от 18.00 до 19.30 в клуб "Таралеж" ще се проведе "Movies & dance" и ще бъде излъчен филмът "Фадо", който е свързан с танци.

Латино-вечерта ще завърши с дегустация на аржентински вина в Tarnovo art modernи, придружена отново с много танци и хубава музика. От утре започва и Салса фестива.

Програмата можете да намерите тук.

 

 

 

 

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар