Вход | Регистрация
Русе 21°C

Концерт-спектакъл и връчване на награди "Русе" в Доходното здание

Кои са заслужилите интелектуалци за тази година става ясно на 23 май

Концерт-спектакъл и връчване на награди "Русе" в Доходното здание
Снимка: Булфото

Празничен концерт-спектакъл организира Община Русе в навечерието на 24 май. От 18 ч. на 23 май в Доходното здание ще бъдат връчени и награди "Русе” 2012 за постижения в областта на изкуството, културата, образованието и науката.

Със свои изпълнения в програмата ще се представят Общински духов оркестър с диригент Димчо Рубчев, ученици от класа по балет при НУИ "Проф. В. Стоянов”, Фолклорен танцов театър "Найден Киров”, Клуб за спортни танци "Настроение”, Студио за модерен балет "Фрийдъм” при Държавна опера - Русе, Тереза Тодорова и ДВГ "Слънце” при ОбДЦКИ, Балетна школа при НЧ "Захари Стоянов”, Дивна Станчева, Кристиян Симеонов от Театър-школа "Артистисимо” и деца от ЦДГ "Чучулига”.

Имената на тазгодишните носители на награди "Русе" ще бъдат оповестени на специална церемония, водена от актрисата от ДТ "Сава Огнянов” Евгения Явашева и Мариан Савов Носителите на приза са избрани от двете специализирани комисии в областите "Образование и наука” и "Изкуство и култура”. Входът за посещение е свободен.

 


Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg 



Източник: Община Русе
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар