Вход | Регистрация
Русе 21°C

Въздушният ресторант над морето във Варна отваря през юли

Въздушният ресторант над морето във Варна отваря през юли

Новото предизвикателство на Варна ще стартира през месец юли. Варна ще си има първия въздушен ресторант. Над 40 000 лв. седмично ще струва издръжката на топ глезотията за лято 2017 във Варна – въздушният ресторант, който ще се рее над морето в пространството на Морска гара.

 Ето и подробности за ексклузивното екстремно гастрономическо забавление "от кухнята”:

Dinner in the sky е изживяване за всички сетива, а не просто обикновена вечеря във въздуха. Посетителите ще имат възможност да се докоснат до концепция създадена в Брюксел и утвърдена като една от най-ексклузивните гурме преживявания в световен мащаб. Доказателство за уникалността на услугата е фактът, че за десетте години от старта на вечерите във въздуха само 450 000 гости са имали възможност да се насладят на невероятни гледки, съпроводени със селектирани напитки и гастроспециалитети. Плановете на Dinner in the sky Bulgaria ще се реализира в рамките на две седмици – вечери, коктейли и обяди в най-атрактивни сезон от годината, а именно през юли и август. Времетраенето на всяко хранене във въздуха ще бъде между 40 – 75 мин.

Всяка платформа ще издига 22 посетители на 50 метра във въздуха. Освен всичко изброено, част от гостите ще могат да се насладят и на изпълнения на живо по време вечерите във въздуха. За по смелите екипът на Dinner in the sky ще предлага и организация на цялостни събития за корпоративни и частни клиенти.



източник: novavarna.net



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар