Вход | Регистрация
Русе 21°C

Клуб на пенсионера "Здравец" на 30 години

Клуб на пенсионера "Здравец" на 30 години
Областна администрация - Русе

С голямо тържество, куп цветя и подаръци днес Клуб на пенсионера "Здравец” - гр. Мартен отбеляза 30 години от създаването си.

Програмата от изпълнение на български народни песни и танци бе уважена от областния управител на Русе Стефко Бурджиев, заместник областния управител Веско Маринов, кметовете на Мартен и Сандрово Димо Тонев и Божидар Стоилов. Председателят на Обединения съюз на пенсионерите в България - Русе Петинка Митева също бе на тържеството. 

В духа на трансграничното сътрудничество не липсваха и представители на северната ни съседка, в лицето на Йонел Мускалу, доскорошен администратор на окръг Гюргево и предстоящ държавен секретар в Министерството на труда и социалните грижи в Румъния, както и председателят на Асоциацията на пенсионерите в окръг Гюргево г-н Мариус Вулкан, придружени от изпълнителния директор на Асоциация Еврорегион Данубиус Лили Ганчева. Присъствието на гостите от Румъния не бе случайно - неотдавна мартенската фолклорна формация от клуба завладя сърцата на северните ни съседи на коледния фестивал в Гюргево.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар