Вход | Регистрация
Русе 21°C

Нунев:Очаквам въпросът с българските визи да влезе по-сериозно в дневния ред

Нунев:Очаквам въпросът с българските визи да влезе по-сериозно в дневния ред

"Молитвената закуска за мен този път бе по-специална, защото на нея присъства новоизбран президент на САЩ. При влизането си в залата Доналд Тръмп направи впечатление на много силен и твърд по характер. Това го показа и в речта си пред нас". Това заяви в интервю по Дарик областният координатор и депутат от ПП ГЕРБ Пламен Нунев след завръщането си от Вашингтон, където присъства на традиционната молитвена закуска, която се организира от Белия дом и Конгреса на САЩ.

Нунев, който присъства на събитието за шести пореден път бе там заедно със зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Те бяха и първите български политици, които имаха възможността да се срещнат с новите президент, вицепрезидент и държавен секретар на Съединените щати.
След разговор на Цветанов с новия държавен секретар Рекс Тилърсън, стана ясни, че отношенията между България и САЩ ще продължат в същата посока и ще се подобряват. Източна Европа и България са в полезрението на Щатите, и въпроса с визите ще бъде поставен по-сериозно на дневен ред, смята Нунев.

източник:dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар