Вход | Регистрация
Русе 21°C

87 работни места разкриват в 6 социални центъра

Служители с различна квалификация търси Община Плевен по европейски проект

87 работни места разкриват в 6 социални центъра
Снимка: Булфото

87 души персонал търси Община Плевен за шест центъра за настаняване от семеен тип. Работните места се разкриват с изпълнението на проект "Предоставяне на социални услуги в общността в 6 центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи, изведени от специализирани институции", по договор, финансиран от Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" - Процедура "Да не изоставяме нито едно дете" Компонент 2 -Разкриване на социални услуги в общността".

Една е свободната позиция за управител на център за настаняване, 6 са местата за социални работници, психолози - 2 места, медицински сестри - 6 места, възпитател - 14 места, хигиенист - 6 места, кинезитерапевт - 3 места, домакин - 1 място, шофьор - 2 места, огняр - 4 и 6 работници за поддръжка.

За всяка позиция има определени изисквания, но най-общо търсените кадри трябва да бъдат с добри комуникативни умения, да умеят да работят в екип, да вземат активно участие в обучителния процес, да притежават умения а работа с деца и младежи без или със увреждания от специализирани институции.

Кандидатите могат да подават документи за работа в Център за административно обслужване на Община Плевен на адрес: гр.Плевен, пл. "Възраждане" № 4 в 30-дневен срок от датата на публикуване на обявата. Необходимите документи са по образец и могат да бъдат изтеглени от сайта на Общината www.pleven.bg.

Следете всички актуални новини във Фейсбук страницата ни:

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар