Вход | Регистрация
Русе 21°C

Благотворителност през обектива

В Русе откриха изложба с фотографии от конкурс, утвърждаващ приемната грижа

Благотворителност през обектива
Снимка: Община Русе

Фотоизложбата "Благотворителност през обектива" бе открита днес в СНЦ "Еквилибриум" в Русе. Експозицията е организирана с помощта на фондация "Помощ за благотворителността в България" и е част от благотворителна кампания под надслов "За да повярваш в доброто трябва да започнеш да го правиш".

Гост на откриването беше началникът на отдел "Социални дейности" в Община Русе Вяра Георгиева.

В офиса на сдружение "Еквилибриум" са подредени 30-ина отличени творби от конкурс, утвърждаващ приемната грижа, майчинството и правото на всяко дете да има дом и семейство. Наградата на журито е присъдена на фотографията "Воля за живот", посветена на недоносените деца.

Изложбата "Благотворителността през обектива" е първата изява в рамките на Коледните празници, организирани от "Еквилибриум", клуб "Отворено общество", партньор на сдружението управляващо социалния комплекс, и фондация "Помощ за благотворителността в България".

Всеки четвъртък от 13.30 часа ще работи Ателие за направата на арт изделия с благотворителна цел. На 5, 6 и 7 декември, пак в офиса на "Еквилибриум", ще отвори врати и Благотворителният базар без аналог на социалния комплекс.

Срещу скромни суми русенци могат на направят там своя избор за подарък. Набраните благотворителни средства са в подкрепа на деца и семейства в риск.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар