Вход | Регистрация
Русе 21°C

Известни певци ще пеят благотворително за Митко

Младият мъж е в кома след трудова злополука с ПТП

Известни певци ще пеят благотворително за Митко

Средства за лечението на 25-годишния Димитър Иванов от Русе ще набира благотворителен концерт, в който ще участват известни поп и фолк певци. Миро, Графа, Дивна, Галена, Богомил Бонев, Теди Александрова са някои от изпълнителите, които са се съгласили да пеят, за да помогнат на момчето. Концертът ще се проведе на 20 октомври от 19:00 часа в Летния театър.

Младият мъж е в кома след претърпяно тежко пътно-транспортно произшествие. На 28 юли служебната кола, с която пътува, се блъска  в стълб на тролейбусната мрежа, а Димитър получава тежка травма и е настанен в Русенската болница. След прекарана бронхопневмония там той е преместен във Варненската болница.

За спасяването на Митко се налага клапно протезиране, за да може мозъкът му да функционира нормално. За трансплантацията и следоперативното му лечение са необходими около 50 000 лева, с които семейството не разполага.

Близки и приятели на пострадалият млад мъж вече са провели една благотворителна акция, на която са събрани около 6 000 лева. Надяват се на съпричастност от страна и на непознати хора, за да дадат шанс на Димитър.

Входът за концерта ще е 6 лева, а билетите ще се купуват на място, преди концерта. Желаещите да помогнат могат да го направят и по банкова сметка в лева в "Банка ДСК” ЕАД. IBAN BG30STSA93000020583241, Димитър Георгиев Иванов.
________________________________________________________________________________

Следи ни и във Фейсбук на: http://www.facebook.com/Sever.bg






Докладвай за нередност в статията
Добави коментар