Вход | Регистрация

Русе 21°C

Пак глобени при „широкообхватен контрол“

Пияните зад волана - с наказания

Пак глобени при „широкообхватен контрол“
inews.bg/Марио Евстатиев

71 автомобила и 72-ма граждани са проверени при специализирана полицейска операция по метода "широкообхватен контрол". Акцията се проведе вчера на територията на РУП – Павликени. При проверките са съставени 2 акта по Закона за движение по пътищата и 2 глоби по фиш.

Заради "алкохолно" шофиране и неправоспособност, срещу не един и двама пияни водачи, седнали зад волана, са образувани дела.

Наказание 1 година и 6 месеца пробация е наложил Районен съд – В. Търново на 25-годишният А. А. от Свищов, във връзка с водено срещу него бързо производство в РУП – В. Търново за неправоспособност.

Наказание 3 месеца лишаване от свобода, изтърпяването на което е отложено за срок от 3 години и лишаване от право да управлява МПС за срок от 1 година е наложил Районен съд – Свищов на 38-годишният Т. Т. от Свищов, във връзка с водено срещу него бързо производство в местното полицейско управление за шофиране в нетрезво състояние.

Наказание лишаване от свобода за срок от 3 месеца, чието изтърпяване е отложено с 3 годишен изпитателен срок  и лишаване от право да управлява МПС за срок от 6 месеца е наложил Районен съд – Г. Оряховица на 59-годишният М. М. от същия град, във връзка с водено срещу него незабавно производство в РУП – Г. Оряховица за шофиране в нетрезво състояние. 

<<Sever.bg във Facebook>>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар