Вход | Регистрация
Русе 21°C

Сгащиха трупен санитар с подкуп!

41-годишнитя Николай Антонов пожелал парите, за да съдейства при издаването на съдебна експертиза в полза на близък

Сгащиха трупен санитар с подкуп!
МВР

Трупен санитар от Плевен е задържан за 72 часа.

Той е искал подкуп в размер на 3 000 лева от съпругата на починал в катастрофата на 26 май, при която джип падна в старото корито на Вит край Комарево и двама човека загинаха.

41-годишнитя Николай Антонов, трупен санитар в Центъра за спешна медицинска помощ в Плевен се представил за служител на Съдебна медицина и пожелал парите, за да съдейства при издаването на съдебна експертиза в нейна полза. Той обяснил, че е в нейн интерес е да се докаже, че съпругът й не е управлявал джипа и така тя да получи обезщетение.

Тогава тя подала сигнал за искания подкуп, но решила да хване наглецът.

Успяла да събере 500 лв. от исканата сума, които са били маркирани и описани от разследващите органи. Срещнала се с трупния санитар, обяснявайки му, че в момента не може да отдели по-голяма сума. Антонов я приема, като настоява и за остатъка, а малко по-късно е задържан от органите на реда с белязаните пари.

41-годишният трупен санитар има и друго дознание за кражба на пари от труп, който е извозвал. При разпита снощи той е признал за още един случай, в който взел 4 000 лв. при друго автопроизшествие. 

<< Sever.bg във Facebook >>



Източник: Плевен за Плевен
Докладвай за нередност в статията
Добави коментар