Вход | Регистрация
Русе 21°C

Състоянието на стадион "Спартак" и позиция на Синдикат 12

Състоянието на стадион "Спартак" и позиция на Синдикат 12

Привържениците на "Спартак"  от Синдикат 12 изпратиха писмо до медиите, в което изразяват възмущението си от състоянието на стадион "Спартак".

Ето позицията на Синдикат 12 без редакторска намеса:


"За тези, които не са познали дома на любимия ни клуб, да, това е стадион "Спартак” – Коритото. Там където след година би трябвало да посрещнем 100 годишнината на футболния Спартак Варна.

Пустотата, тишината и разрухата създават сюреална атмосфера в противовес на спомените на поколения варненци, които с трепет пълнеха трибуните, за да аплодират и подкрепят любимия си клуб. Място свързващо живота и съдбите на поколения истински мъже, предани на своя любим отбор – Спартак Варна.

Позор и презрение за всички, които позволиха и станаха съучастници в унищожението на 100 години варненска история!

За участниците в схемата за заграбването на имотите на клуба и тяхната безгранична алчност, която за пореден път прокужда инвеститори, които искат да развиват истински футбол в града ни!

За тези, които през годините въвлякоха футболистите и отбора в схеми за наредени мачове, и хвърлиха петно върху името на клуба!

За тези ветерани, които предадоха съотборниците си, които не са между живите и тези, които злоупотребиха с доверието на феновете!

И не на последно място, за тези "привърженици”, които не се противопоставиха нито веднъж на цялата мръсотия и изоставиха отбора си в най-тежките му моменти!

СПАРТАК Варна – любовта не умира, борбата продължава!"

Синдикат 12

източник: dariknews.bg



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар