Вход | Регистрация
Русе 21°C

Последно сбогом със загиналия моторист

Последно сбогом със загиналия моторист
Снимка: Дунав Мост

Тъжен бе днешният ден в Русе.

Десетки рокери от цялата страна се събраха в града, за да изпратят в последния му земен път своя приятел и събрат Ивайло Андреев. 36-годишният мъж, член на мотоклуб "Тъндърс" загина в събота вечерта на пътя Русе-Бяла, след като не успя да се размине с турски ТИР, предприел изпреварване на друг тежкотоварен камион.

Поклонението се състоя в църквата "Св. Вознесение", където служи отец Георги.

Колегите на младия мъж поставиха в храма специална кутия за набиране на дарения за семейството на загиналия. Той оставя жена и малко дете. Рокерите изпратиха приятеля си с шествие от мотори, като затвориха за кратко международното шосе, за да може да се придвижи колоната от църквата по пътя към гробищен парк "Басарбово", съобщава БГНЕС.

Присъстващите мотористи са категорични, че е крайно време да се направи нещо, за да спре войната по пътищата с участието на ТИР-ове. Те обмислят да се направи блокада на граничните пунктове и по магистралите, като искането е да се забрани и да се спазва ограничението за движение на тежкотоварните камиони в почивните дни, особено през лятото. "Това, което се случи с Иво, си е истинско убийство", коментираха рокерите.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар