Вход | Регистрация
Русе 21°C

8-часово шоу за откриването на зала "Булстрад Арена"

Дългоочакваната зала в Русе ще бъде открита на 23 юли с концерт на Лили Иванова

8-часово шоу за откриването на зала "Булстрад Арена"

С 8 часа забавления на три сцени ще посрещне първите си гости най-модерното и бизнес ориентирано съоръжение за международни, национални и регионални спортни и развлекателни събития в България – "Булстрад Арена” в Русе. Точно в 15,30 ч. на 23 юли дългоочакваната зала ще бъде открита.

Пред БУЛСТРАД АРЕНА ще има две външни сцени с горещо "Warm up" DJ парти. Прочутият разказвач на приказки Ники Станоев очаква малчуганите със своите истории и героите му ще оживяват в картини, рисувани на момента.

Местни таланти, сред които децата от вокална група "Слънце‘‘, ще имат своя сцена за изява, а звездите от баскетболния шампион "Дунав” ще дават уроци на всички желаещи. За гостите ще има и томбола с награди.

За първи път в Русе ще се играе "Човекоджага" - футболно шоу, в което играчите се движат ограничено, почти както в познатата ни традиционна джага.

Залата ще отвори врати официално в 18 часа под тържествения съпровод на Русенския духов оркестър. Химнът на България ще прозвучи в изпълнение на Тереза Тодорова за началото на церемонията. В 19 ч. Русенският митрополит Наум ще освети залата, след което пред публиката ще се представят лицата, които имат най-големите заслуги за проекта: Пламен Бобоков - основен акционер, кметът на Русе Пламен Стоилов, Румен Янчев - главен изпълнителен директор на БУЛСТРАД и спонсор, мениджърите Борислав Велков и Иван Драндийски, Пламен Нунев и други.

Очаква се приветствие от министър-председателя на Република България Бойко Борисов, както и от министрите Красен Кралев и Лиляна Павлова и колегата им министър на спорта от Румъния.

Официалната церемония ще завърши с второ изпълнение на Тереза Тодорова – на песента "Камино" - препратка към короната на тържествената вечер – концертът на примата Лили Иванова, който е с начален час 20.30ч. За доброто настроение на публиката ще се грижи Димитър Туджаров – Шкумбата.

Специално за събитието ще бъдат предоставени 400 допълнителни паркоместа за откриването на залата. Стюарди ще посрещат и насочват гостите в 3 допълнителни зони на територията на паркингите на магазините "Практикер", "Кауфланд" и "Мосю Бриколаж". Кметът на Община Русе Пламен Стоилов лично ръководи заседанието за организацията на движението и се разпореди да бъдат монтирани 5 указателни табели за залата. 
За безопастноста и реда около Арената ще отговарят над 150 полицаи, служители на КАТ, пожарникари, охранители и стюарди. В залата няма да бъдат допускани посетители с оръжие, с леснозапалими и избухливи материали, пиротехника, стъклени и затворени пластмасови бутилки, знамена и транспаранти.

 

Програмата по часове:

ОСНОВНА ВЪНШНА СЦЕНА:

15:30 – DJ Party Warm Up

16.00– Разказвачът на приказки Ники Станоев - https://www.youtube.com/watch?v=ele471yV5mw

16:47 - Изпълнения на ВГ Слънце

17:15 – Теглене на печелившите в игрите

17:17 - Изпълнения на ВГ Слънце

18.20 - Духов оркестър – влизане в БУЛСТРАД АРЕНА

 

ВЪНШНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА

16:00 - Баскетболни уроци със звездите от "Дунав" Русе

17:11 – Човекоджага

 

ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ

19:00 – Начало

19:55 - Край

 

КОНЦЕРТ НА ЛИЛИ ИВАНОВА

20:30 – Начало

22.00 - Край

 

Билети и информация за събитията в "БУЛСТРАД АРЕНА" може да откриете на сайтa http://bulstradarena.com/ и в партньорската мрежа на Eventim.bg.

 

< Sever.bg във Facebook >>

 


Докладвай за нередност в статията
Добави коментар