Вход | Регистрация

Русе 21°C

Ревнивка отнесе условна присъда за нарязани гуми

Русенката не могла да приеме раздялата с бившия си любим

Ревнивка отнесе условна присъда за нарязани гуми
Снимка: inews.bg

Шест месеца условно с три години изпитателен срок получи като присъда жена в Русе.

Причината е, че срязала автомобилните гуми на двата автомобила на бившия си възлюбен. Двойката се разделя през август 2013 година. Жената обаче приела тежко това и започнала системно изпраща SMS-и на телефона на бившето си гадже. В тях тя му обяснявала хем за чувствата си към него, хем му отправяла заплахи за саморазправа, съобщава "Дунав мост".

Мъжът не приел сериозно заплахите й и заживял на семейни начала с друга жена. Това още повече подразнило русенката и тя решила да си отмъсти. 

Рано сутринта на 2 септември 2013 година тя отишла на паркинга пред блока на възлюбения си и нарязала четирите гуми на автомобила му. На следващия ден мъжът открил пораженията и сигнализирал в полицията.

Това отмъщение обаче не било достатъчно за обидената жена и на 5 септември рано сутринта тя отново се върнала на паркинга и срязала двете леви гуми на втората кола на бившето си гадже. Новата приятелка на пострадалия обаче я забелязала през прозореца и му съобщила, че е видяла жена да се отдалечава от колата.

По описанието мъжът се усъмнил в бившата си любима, а щом видял новите поражения и по другата си кола, отново сигнализирал органите на реда. Те издирили ревнивката. Тя пък направила пълни самопризнания, които по-късно съдът сметнал за смекчаващи вината обстоятелства.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар