Вход | Регистрация
Русе 21°C

Над 80 млади щангисти ще се борят за Купа "Русе"

Турнирът ще се състои на 23 април

Над 80 млади щангисти ще се борят за Купа "Русе"
inm.com

Турнир по вдигане на тежести за Купа "Русе" очаква близо 80 млади състезатели от 10 родни клуба. Състезанието ще се проведе за пета година на 23 април в зала "Академик” на РУ"Ангел Кънчев".

Тежкоатлетически спортен клуб – Русе и неговият президент доц. д-р Кирил Панайотов са домакини на събитието, което ще бъде уважено от съзвездие от олимпийски и световни шампиони по вдигане на тежести.

Директорът на федерацията по щанги Неделчо Колев и старши треньорът на националния отбор на България по вдигане на тежести Иван Иванов ще следят за представянето на младите щангисти по време на турнира.

Сред участниците тази година са възпитаниците на шампиона Величко Чолаков от клуба по щанги в Смолян, възпитаниците на личния треньор на златната Боянка Костова Лъчезар Кишкилов от Асеновград, както и участничката в детската Олимпиада през миналата година Валя Лухова.

Надежда-Мей Нгуен и Стилиян Гроздев са представителите на Русе, които са част от националния тим на страната ни и също ще се включат в състезанието за купата.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар