Вход | Регистрация

Седмичен хороскоп от Звездите на Севера

Каквото са ви намислили Звездите, само вие може да си го намислите

Седмичен хороскоп от Звездите на Севера
Снимка: Thinkstock/Guliver

Малко ли време мина, много ли, не знаем, но Звездите отново изпитаха нужда да удостоят с бляскавите си хороскопски прогнози земното ви битие, скъпи читатели.

Отърсени от летни видения по облени от лунна светлина плажове и поля, те са приготвили нова доза работен заряд. Всяка седмица ще имате възможност да му се доверите или пък охулите недоверчиво.

Овен – Новини, любов, разочарование, промяна. Може и не в тази последователност, но изброеното ще ви застигне с всичка сила, след като дълго време се правехте, че не забелязвате какво се случва около вас.

Звездите ви съветват да бъдете нащрек, но не задължително с рогата напред, както умеете, и да се доверите на по-мъдрите от вас.

 

Телец – Все още не ви се вярва, че лятото е към края си, но известие от началник е твърде вероятно да приземи неработоспособния ви дух. Спокойно, има шанс да ви повишат или пък да се загаджите спонтанно.

Дръжте бесовете си изкъсо, защото тази седмица е от изключително значение за бъдещето ви благо да бъдете дипломатични и вежливи.

 

Близнаци – Работата ви спори, неочаквано и за самите вас. Още трудно събирате разпиляния си от летни преживявания ум, но предизвикателства през седмицата ще ви мотивират бързо.

Не се поддавайте на натиска на роднини да ви товарят с проблеми, те приятели нямат ли си? Все пак Звездите съветват да не бъдете резки в изказванията си, че много сте чувствителни във вашия род.

 

Рак – Започвате новата седмица и месец с нови амбициозни планове за себе си. Би трябвало да сте осъзнали, че миналото не се поддава на промяна и каквито и да сте ги свършили през летните месеци, сега ще си сърбате попарата мълчешком и ще градите.

Стар познат ще ви подаде ръка в точния момент, не се дърпайте гордо. Разбира се, оставате верни на леко асоциалното си поведение, но това е проблем на другите.

 

Лъв – Силен бизнес нюх имате тази седмица и всички се чудят дали не сте развили някакви оракулски способности, след като прекарахте почти месец с ентеровирусна инфекция. То изобретателност, то енергичност блика от вас и скоро няма да спре.

Понесете се на вълната на успеха без колебание и съмнения в себе си, не че някога сте имали такива.

 

Дева – Вироглаво и нагло влизате в новия месец и седмица. Може би бъркате това поведение с амбиция, си мислят благосклонните Звезди и затова предричат скорошно отрезвяване. Не е изключено да се извинявате за свои постъпки и думи, изпреварили по юсейнболтовски всички конкурентни мисли.

Реализирате отдавна премислени планове, но не без обичайни пречки, ама той животът така е по-истински.

 

Везни – Не бързайте, за никъде, дори за сметката за тока. Тези седмица и месец е важно за душевното ви равновесие и физическото състояние на някои от обкръжението ви да действате бавно и премислено.

Ако се поддадете на провокации, ще съжалявате месеци наред, затова бъдете професионалисти както винаги.

 

Скорпион – Нетърпеливи сте във всичко, свързано с вас. Толкова копнеете за промяна, че тя най-сетне ще стане факт и за вас. Женитба, нова работа, нов дом? Няма значение за вас, само да се случи тук и сега.

Звездното компетентно мнение по въпроса е да възпирате наивните си пориви към авантюри и така да отсеете важното.

 

Стрелец – Не ви свърта на едно място и това е! Не се находихте цяло лято – то палатки, то басейни, море и други... Стегнете се, защото дори първите дни от септември да ви се виждат лежерни, бъдете сигурни, че се заблуждавате.

Ще осъществите важна за вас среща, от която ще се облажите, както се казва. Само внимавайте да не преядете.

 

Козирог – Радвате се на засилено внимание от противоположния пол, а и не само. Или сте сменили парфюма, или вътрешното ви излъчване е засияло с нова сила, очароваща всеки по пътя ви.

Очакват ви успехи всякакви, но не се опитвайте да развалите всичко, като търсите истината на всяка цена.

 

Водолей – Станали сте от леглото със задната си страна. Змии и гущери напират в устата ви през цялата седмица, не им позволявайте да излязат. На всички е известно колко сте иронично духовити и съвсем не им се иска да станат "жертва" на вашето настроение.

Премислете всеки път, когато ви се иска да сте искрени с някого, интонацията също е важна за добрата комуникация. Иначе работа имате много и от различно естество, затова действайте постепенно и обмислено.

 

Риби – Оптимистично започвате месеца, убедени, че ви предстои нещо хубаво. Със сигурност сте прави, но преди това трябва да преодолеете някои незначителни пречки, които отлагате от известно време.

Тази седмица имате шанса да блеснете пред ръководството с иновативни идеи, затова не стойте срамежливо зад бюрото, а планирайте развитието си.



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар