Вход | Регистрация

Слънце до обяд, по-късно - валежи

Максимални температури - между 17° и 22°

Слънце до обяд, по-късно - валежи
Снимка: Север.бг

Облачно време ще преобладава днес над страната. До слънчево ще намалява облачността преди обяд над Източна България, но по-късно и там ще се увеличи, съобщават от НИМХ.

След обяд над страната ще започнат превалявания, най-вече в западните райони. Вятърът ще се ориентира от североизток, през нощта ще се усили, и с него ще започне да нахлува студен въздух.

Максимални температури - между 17° и 22°, в София около 17°. Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца, но привечер ще започне бавно да се повишава.

Облачно ще бъде и над планините, където следобед ще има валежи, а привечер на места в масивите от Западна България - интензивни и с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток, ще е умерен до силен. Максимална температура на 1200 метра около 13°, на 2000 метра около 7°.

Слънце ще има преди обяд над Черноморието, но привечер ще превали дъжд. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще се усили. Максималните температури ще са 21° - 22°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2 - 3 бала.

<< Sever.bg във Facebook >>



Докладвай за нередност в статията
Добави коментар